Info

Markun Musiikki Ky on palvellut alan harrastajia ja ammattilaisia vuodesta 1992 lähtien. Myymme ja huollamme kaikki soittimet ja tarvikkeet taiteilijaystävällisin hinnoin. 

Musiikin ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa Markun Musiikki tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta ja pidämme huolen että tämä jatkuu samanlaisena.

Kaikkia tuotteita emme varmasti saa verkkokauppaamme, eli jos et löydä sivuiltamme jotain tiettyä valmistajaa/mallia, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin, joko sähköpostitse ( info(at)markunmusiikki.fi ) tai puhelimitse niin selvitämme tuotteen saatavuuden sekä tiukan hinnan.

Historia:

Oli vuosi 1992 jolloin Markku Laulaja perusti Markun Musiikin. Tuolloin liike sijaitsi Jalasjärvellä, noin 40km Seinäjoesta Tampereelle päin.

Vuonna 1995 oli kuitenkin aika muuttaa ja uuden liikkeen avajaisia vietettiin 5.5.1995 Hyllykalliolla, jossa liike myös tänä päivänä sijaitsee.

Liike on kokenut mullistavia muutoksia sitten perustamisen. Uusia työntekijöitä on tullut taloon ja myöskin kaksi laajennusta on keretty tekemään liiketiloihin joista viimeisin alkoi vuonna 2010 joulukuussa.

Tällä hetkellä liikkeessä työskentelee asiakaspalvelu-intoista myyjää.
Myöskin valikoimaa löytyy todella laajasti. Valikoimistamme löydät mm. kitarat, bassot, äänentoisto- ja studiotarvikkeet, rytmisoittimet sekä paljon muuta! Ja tietysti soittajaystävällisin hinnoin! 
Kannattaakin tulla tutustumaan laajaan valikoimaan paikan päälle ja tekemään edullisia löytöjä. Myös verkkokauppaamme tulee tuotteita joka päivä lisää.