ISP Technologies Decimator II

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 168,00

Toimitusaika: 1-4 arkipäivää

Määrä: kpl

ISP Technologies Decimator II

High Gain-pedaalit ja vahvistimet aiheuttavat soundiisi suhinaa. Myös soittimesi mikit voivat poimia keikkapaikalta hälyääniä järjestelmääsi. Pahimmillaan kitara kiertää hallitsemattomasti ja soittaminen on vaikeaa. Tämä ongelma on ratkaistavissa erillisellä suhinan poistajalla, joka aistii kitarasi signaalin ja erottaa sen muusta hälystä.

Valitsemiemme laitteiden träkkäys on kehittynyttä ja etenkin ISP Decimatorin uusi sarja on todella huomaamaton ja kilometrejä edellä 80-luvun soundia leikkaavista geiteistä. Niitä voidaan käyttää usealla eri tavalla, ja jos laite kiinnostaa, katso tarkempia kytkentäehdotuksia tuotetiedoista. Kategoriasta löytyy myös erotusmuuntajia, joilla poistat järjestelmästä hurinaa aiheuttavia maalenkkejä. 

Erittäin kehittynyt kohinanpoistaja. Decimator II:n suorituskyky on entistä parempi ja se sisältää täysin uusia innovatiivisia parannuksia kohinanvähennysteknologiaan. Erityistä huomiota on kiinnitetty pitkien nuottien tasaiseen hiljenemiseen, jotka on saatu erittäin luonnollisiksi. Suositellaan sijoitettavaksi signaaliketjuun säröpedaalien jälkeen, ennen delay- ja reverb-pedaaleita.

  • Säädöt:
    Threshold: Säätää kohinanpoiston kynnystason. Tämä säätö tulisi aluksi kohdistaa kuuntelemalla kohinan tasoa ilman instrumenttisignaalia. Käännä potikkaa myötäpäivään, kunnes kohinaa ei enää kuulu. Joissain tapauksissa uudelleensäätö on tarpeen ja se tulisi tehdä kitaran volumepotikan ollessa täysin auki. 
    Link In ja Link Out: voit yhdistää kaksi Decimator-pedaalia Link-liitäntöjen kautta 1/8' RTS-kaapelin avulla. Link-liitännän avulla esimerkiksi efektiloopissa oleva toinen Decimator voi myös träkätä instrumentin suoraan signaalia. Katso tarkemmat ohjeet manuaalista.
  • Virrantarve: 2,1mm 9V DC miinus keskellä virtalähde tai 9V paristo. 35 mA.
  • Bufferoitu bypass
  • Tehty Etelä-Koreassa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.