Mad Professor Simble OD

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 189,00

Toimitusaika: 1-4 arkipäivää

Määrä: kpl

Mad Professor Simble Overdrive

 
Simble Overdriven on suunnitellut Lassi Ukkonen joka on tutustunut aitoon Dumble-vahvistimeen pedaalin suunnitteluvaiheessa.
Pedaali tarjoaa todella laajan kirjon erityylisiä sointeja lähtökohtanaan se ettei pedaali väritä omaa soundiasi.
 • Säädöt:
  Sensitivity: Säätää särön ja kompression määrää. Sensitivity toimii täysin portaattomasti, täysin puhtaasta tweedistä enemmän säröytyvään. Välissä on Blackface-säröä, ja loppupuolella potentiometrin rataa se kuulostaa melkein jo Big Muffilta. Riippumatta särön määrästä Simble puhdistuu moitteettomasti kitaran volumepotikalla.
  Level: Säätää ulostulevan äänenvoimakkuuden tason.
  Accent: Säätää plekuatakkia ja kirkkautta. Accent-säätö vaikuttaa signaaliin ennen sen säröytymistä. Sillä määritetään painotus sille alueelle, jonka halutaan säröytyvän. Täysin nollassa se on flat, eikä tee mitään. Tämä on hyvin samankaltainen asetus kuin mitä saadaan Dumblen Jazz-kytkimellä. Loppupuolella se toimii samoin kuin Dumblen Rock/Mid Boost-kytkin. Accentin ero vahvistimen kytkimiin on, että se on täysin portaaton. Eri asetuksia on rajaton määrä, joten jokainen soittaja kuulostaa täysin itseltään.
  Contour: Säätää ulostulon kirkkautta. Särön jälkeinen yleispreesens, jonka vaikutus on erittäin laaja. Se balansoi overdriven ja puhtaan välisiä harmonisia kerrannaisia.
 • Virrantarve: 2,1mm 9-12V DC virtalähde tai 9V paristo.10 mA. 12 Voltin jännite ei paranna pedaalin soundia, se tekee vain ledistä kirkkaamman.
 • Hiljainen True Bypass
Toinen käyttötapa Simble Overdrivelle on sijoittaa se efektiketjun loppupäähän ennen kaikua ja delayita. Siellä pedaali toimii päätteenomaisena power boostina. Alkuasetukset ko käyttöön ovat:  Sensitivity klo 8-11, attack klo 7-12, contour klo 5  ja level tarpeen mukaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.